ΒΡΕΣ ΕΔΩ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΕ 29,90€ /Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 89€ εντός Ελλάδας

Σχετικά με Εμάς

Η ιστοσελίδα www.blackanddeckercenter.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα και η ηλεκτρονική παρουσία της εταιρείας : ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΡΟΥΚΑΤΟΥ.

Το φυσικό κατάστημα εδρεύει στην Αθήνα και βρίσκεται στην Οδό Αλκμήνης 58.

To BlackandDeckerCenter δημιουργήθηκε για να προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή την εμπειρία να μπορεί να ανακαλύψει όλα τα προϊόντα Black & Decker σε ένα eshop.

Είναι ένα Eshop που δημιουργήθηκε για να διαθέτει όλη την γκάμα προϊόντων αλλά και γνήσιων αξεσουάρ και ανταλλακτικών. Με γνώμονα όχι μόνο την τιμή αλλά και την εξυπηρέτηση, πριν και μετά την πώληση, στο BlackandDeckerCenter θα βρείτε ηλεκτρικά εργαλεία BlackandDecker, εργαλεία κήπου BlackandDecker, σκούπες BlackandDecker, ατμοκαθαριστές BlackandDecker, σκουπάκια μπαταρίας BlackandDecker, αλλά και όλο τον σύγχρονο εξοπλισμό σε κουζινομηχανές BlackandDecker.

Στο φυσικό μας κατάστημα έχετε την δυνατότητα να δείτε από κοντά όλη την γκάμα προϊόντων, που έχουμε άμεσα διαθέσιμη και στο e-shop.

Ο στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει όλα τα νέα προϊόντα και όλη την γκάμα των προϊόντων σε συνδυασμό με λύσεις DIY, αλλά και για κάθε εργασία στο σπίτι.

Το BlackandDeckerCenter εγγυάται ότι θα βρείτε στο eshop, μόνο γνήσια προϊόντα BlackandDecker.